Personale

Disa gjëra ta shpifin. Por do ta marrësh veten

Nga  | 

Nga Ayana Byrd

Një herë, brenda një dite të vetme, në Barcelonë, të paktën pesë burra më quajtën puta (që do të thotë “kurvë”), pasi i shpërfilla ngacmimet e tyre në rrugë. Kjo ishte përvoja e dytë më e keqe që kisha pasur në udhëtim.

Më e keqja, e parë, ishte kur hëngra një sallatë të pështirë në Bogota dhe i kalova njëzet e katër orët e mëpasme e mbyllur në banjë, ndërkohë që martesa e një shoqes sime të mirë po bëhej pa mua. A e dini çfarë? Gjithçka kalon. I kam përshkruar këto prapësi me një durim që nuk e dija se e kisha.

Dhe dola në anën tjetër jo më shumë e frikësuar nga momentet e hidhura të jetës, por më pak e tillë. Ajo që nuk mund ta kisha ditur ishte se provat me të cilat isha përballur jashtë, po më përgatisnin për ato me të cilat do të përballesha patjetër kur të kthehesha në shtëpi.

Lini një koment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Shares