Psikologji

Ndjenjat tuaja janë udhërrëfyesi juaj

Nga  | 

KVJUCEE9JY

Ndjenjat tuaja, ju ndihmojnë të kuptoni në cilën anë të lavjerrësit jeni në një moment të caktuar. Nëse ndiheni mirë, të lumtur, të kënaqur, të aftë, sikur i keni ndjenjat dhe mendimet tuaja nën kontroll, atëherë ju siguroj që jeni në anën e shëndetshme të lavjerrësit. Filloni të jetoni.

Ju mund të merrni vendime të rëndësishme, mund të përqëndroheni në interesat tuaj, dhe do të funksiononi më mirë. Kur t’ju duhet të merrni vendime të rëndësishme, mund të përqëndroheni në interesat tuaj, dhe do të funksiononi më mirë. Kur t’ju duhet të merrni vendime të merrni vendime të rëndësishme, do të bëni më të mirën, dhe do ta keni më të thjeshtë, edhe nëse vendimet mund të jenë të vështira, edhe nëse mund të ndiheni të depresuar, të zemëruar, të irrituar, të frikësuar, apo në një gjendje tjetër, të jeni të sigurt që do të zgjidhni mënyrën e duhur për t’i dhënë zgjidhje. ZYYWWS2XEANuk ka asgjë të gabuar nëse mbështeteni në gjendjen tuaj emocionale për të ndërmarrë një iniciativë, sjellje, apo një vendim. Dhe nuk dua të hedh poshtë rëndësinë e këtyre ndjesive. Por gjithsesi këto ndjesi janë krijuar nga mendimet tuaja,pra, janë të mësuara. Në qoftë se nuk do të ishit të mësuar të mbroheshit, nuk do të mbroheshit. Nuk ka asgjë të trashëgueshme, që ju bën të ndiheni të tillë. E njëjta gjë ndodh edhe me pesimizmin. Pa e analizuar mënyrën se si ndodhi, gjithsesi ju mësuat të jeni pesimist.

Nëse lejoni ndjesitë negative t’ju udhëheqin në vendimet tuaja, atëherë do të përqëndroheni më shumë në mendjen tuaj analitike, dhe do t’i jepnit mundësi problemeve të merrnin nën kontroll sjelljen tuaj, kështu do të largoheshit gjithnjë e më shumë nga funksionimi i shëndetshëm.

Ndjenjat tuaja, madje edhe ato negativet, mund t’ju udhëheqin gjatë gjithë jetës suaj. Kushtojini vëmendjen e duhur, por jo t’i lejoni të bëjnë fole në mendjen tuaj, mund t’i përdorni si një ndihmës për të ruajtur ritmin e lavjerrësit tuaj emocional. /Mjaft menduat filloni të jetoni

Lini një koment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Shares