Prijëse

Vlerësojeni jetën tuaj, siç duhet!

Nga  | 

pexels-photo-127902

Pavarësisht se sa i realizuar apo i lumtur të jeni, ne të gjithë kemi fusha të jetës sonë, të cilat duhen përmirësuar – dhe në shumicën e rasteve, sasi të ndryshme përmirësimi. Mendo për shëndetin, para së gjithash! A je në një situatë optimale të energjisë dhe vitalitetit? Nëse po, urime! Tani është koha të lëvizësh në stadin tjetër: financat personale. A je në rrugën e duhur për të përfituar liri financiare? Po për sa i takon karrierës? A është puna jote, një punë që duhet të shkosh çdo ditë për të përfituar disa të ardhura apo një mision, diçka të cilën do ta bëje edhe pa para!

pexels-photo-127904

ARRIJE BALANCËN TËNDE TË VËRTETË

Rrota e jetës është një mënyrë për të parë me kujdes çdo anë të jetës tonë, dhe duke renditur cilësinë e tyre relative, kështu mund të zbulojmë se cilat fusha meritojnë më shumë vëmendje nga të tjerat. Duke e parë kështu, mund të zbulojmë se cilat fusha duhen përmirësuar – për të konstatuar se cilat pjesë duhen ndryshuar. Në këtë mënyrë, zbulojmë hendekun midis ‘aty ku jemi’ dhe ‘aty ku duhet të jemi’.

Përkthyer për GW – Tony Robbins 

Lini një koment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Shares