Frymëzime

Vendos të jesh vetvetja

Nga  | 

Si të arrijmë të bëhemi ato që jemi me të vërtetë? Si të vëmë në jetë potencialin e vërtetë, duke u përballur me vështirësitë? Si të jetojmë në momentin e tanishëm duke qenë të ndërgjegjshëm për rrugëtimin në vazhdim? 

“Të bëhemi ato që që jemi.” 💭

Sipas urtësisë filozofike dhe ekspertëve psikologë, kjo do të thotë të tejkalosh kufizimet mendore për të përmirësuar vetëvlerësimin dhe marrëdhëniet me të tjerë. Është koha që secili ‘të kapet për dore’, pa pritur për zgjidhje apo mrekulli qiellore. Nuk është fjala për këmbëngulje por për t’u bërë vetja e vërtetë, pa e gënjyer veten. Për të qenë pra në kontakt, në vertikalitet dhe në ekuilibër me veten.


Vetëm duke gjetur ekuilibrin do mund të jemi në akord me dëshirat më intime, me energji dhe kreativitet. / Përkthyer për GW

Lini një koment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Shares