Personale

“Ladies first”

Nga  | 

Meshkujt tradicionalisht janë të lidhur me nënën, të paktën deri në një farë moshe. Edipi ishte tragjedi, jo komedi prandaj është ose duhet të jetë e qartë se as mashkulli më i pushtetshëm a më i fuqishëm nuk mund të jetë aq i dobët sa të kërkojë të mbetet fëmijë në çdo raport njerëzor duke kërkuar të jetë apo aq më keq, të duket ‘i fortë’.

Askujt nuk i ngjallin asgjë djemtë që kërkojnë mbrojtje duke dashur njëkohësisht të ruajnë status quo- në në pushtetin përkatës. Duhet të zgjedhim: Të ekspozojmë pafuqinë faktike ose Të shpikim mbretëri në nivele artistike (në libra, në filma, në fantazi)!

Mami Aneta,

Mami Bela,

Mami Ana,

djemtë duhet t’i përballojnë problemet vetë. Pafuqia është më e bukur se shtirja, dhe gjithçka (në pushtet) por sidomos në jetë, ka një rrjedhë logjike siç edhe një rend. Emocional dhe logjik. ☘️

Lini një koment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Shares