Psikologji

Në një intervistë pune, duhet

Nga  | 

{Tendencat shihen në Intervista pune, ose duke komunikuar}

Tendencat për një talent. Tendencat për një profesion. Tendencat për një lidhje dashurie etj. Nuk ka asnjë arsye racionale që tendencat të shihen duke iu përndjekur ëndrrat të rinjve.

Duke iu futur në jetën personale pa iu dhënë akses nga vetë ata. Të rinjtë kanë dëshirë të jenë të lirë dhe të vendosin vetë për gjithçka. Gjithçka tjetër mund të jetë negative, shpesh duke dalë në pah si sjellje e mirë. 

Lidershipi është të ngresh, të promovosh, të krijosh mbështetës nëpërmjet talenteve. Duke shmangur cinizmin dhe dyshimin. ‘Keqdashja’ është sëmundje. Shërimi për të është jo vetëm të mos luash me ëndrrat dhe dëshirat por përkundrazi, t’u japësh shans dhe përfitime edhe më shumë. Madje, ndonjëherë pa përcaktuar merita. 

Lini një koment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Shares