Psikologji

Ish- demokracia në plagë

Nga  | 

Ku e gjete ti të drejtën të krijosh sisteme piramidale, vertikalitet marrëdhëniesh, situata që më përcaktojnë apo më përkufizojnë në talent?

Askund.

çfarë viti jetojmë?

2919. Më thotë, mikesha ime e ngushtë. Atëher’ pse duhet të merremi me “djersima” dhe duhma injorance? Me paragjykim, me vullnetprishur që pshurrin edhe atë që është qashtërsisht e vërtetë?

Nuk ka pra asnjë motiv. Asnjë problem, që është i yti dhe që ti nuk mund ta zgjidhësh në rrugë racionale.

2019, hë!

Të gjithë bëjnë seks, dashurojnë, lexojnë, kuptojnë dhe bëjnë gjë- në e duhur, të paduhur, të vërtetë apo të saktë karshi tjetrit kur iu kërkohet. Ose për një qëllim të mirë.

Ambiguiteti është tejmase i shkuar.

Lini një koment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Shares