Op-ed

Qorrsokak politik, apo?

Nga  | 

Çfarë përfaqëson kostumi im? Në shoqëri, në familje (kush është familja ime?), në rrugë, në profesion.

Pse e bëj këtë gjë?

Të gjithë jemi ciklikë në këtë jetë. Ajo çka mbetet është ajo çka lëmë pas. Por më e rëndësishme se ajo çka lëmë pas është ajo çka bëjmë për veten duke bërë për tjetrin dhe anasjellas.

”Askush nuk do të na mbajë mend për gjërat që bëjmë në fshehtësi.”

Shpërdoro paratë, jo miqësitë.

Një vizionar dhe një filantrop si Donald J. Trump, e ka kuptuar këtë logjikë të thjeshtë dhe e zbaton çdo ditë, duke pritur të jetë rentabël në punë dhe duke e zbatuar si filozofi në politikë. Në një politikë tipikisht amerikane.

Qorrsokakët politikë personalë të çdo shqiptari me pritshmëri personale për veten janë një mentalitet që duhet t’i kishte përkitur së shkuarës. Megjithatë, jemi në kohë për ta kthyer fushëbetejën politike në një betejë serioze dhe fushën e lojërave në një kënd të vërtetë lojrash.

“Viti është 2019.”

Lini një koment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Shares