Prijëse

Nëna të forta punojnë për vajzat anembanë globit

Nga  | 

D998D744-F1CD-43B5-BE03-A70128F3D733

Mama të fuqishme dhe lidere në fusha të ndryshme të Lidershipit si për shembull Crespin-Palmer, Mwansa Ketty Lubeya dhe Ana Maria Gonzalez-Forero kanë zgjedhur të marrin stafetën e lidershipit duke vijuar rrugën e mamave dhe gjysheve të tyre, e tashmë po demonstrojnë dashuri, durim dhe delikatesë edhe kundrejt fëmijëve. 

Në Colorado, Veronica, një ndjekëse e Obama Fellow, po punon për të siguruar që komunitetet e margjinalizuara të kenë akses në një arsmim cilësor. 

Në Colombia, këto gra punojnë për t’i siguruar zhvillim humanitar edhe pakicave indigjene. 

Veronica, Dr. Mwansa, Ana Maria dhe shumë e shumë nëna të tjera në të gjithë globin, po punojnë fort për të siguruar një ambjent më të ngrohtë, më të sjellshëm dhe më adapt për fëmijët e tyre. Ato tregojnë çdo ditë se frymëzimi nuk vjen vetëm nga brenda, por kalohet dhe manifestohet ndër breza, me një punë të palodhur. 

 

Lini një koment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Shares