Psikologji

Për një vit të ri gentle

Nga  | 

Flisni më shumë dhe me gjatë me miqtë e vërtetë. Komunikoni me miqtë dhe respektini “armiqtë”.

Lëreni pas ftohtësinë e dimrit duke qëndruar pranë votrës familjare, duke qenë prezentë në vete.

Blini një fustan të ri për 1 Janar, nuk i dihet kush ju ka organizuar një festë!

Krijoni, krijoni, krijoni. Qëndroni kreativë dhe përdoreni bukurinë tuaj me klas.

Besoni se një ditë e re sjell më shumë se sa një vit i ri. Por fundviti është magjik për të kujtuar se duhen gjithnjë disa “resolutions”, apo targete që kemi përcaktuar për vitin tjetër.

Ëndërroni duke punuar më shumë.

Nëse nuk gjeni energji pozitive në ambjentin e punës, ndërtojeni atë. Ngrohtësia me të afërmit na sjell në të njejtën energji me qendrën e vetes. Dëgjoni muzikë dhe bëni joga. Sa më pranë qendrës së qenies, aq më mirë për paqen e brendshme! Këtë e shpjegon Buda, Jezusi, Muhamedi dhe vetë natyra. /

Lini një koment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Shares