Frymëzime

Një ditë për Parisin

Nga  | 

C885FE55-C268-40F9-A979-B4C3E602BFF8

TRASAQ / 

About thoughts 💭

Parisi i luleve, i jetës pozitive dhe i martesave sipas Dashurisë

E i cili përjashton

Fallxhoret

Prostitucionin

Magjinë

Kulturën e cungët, selektive

Unanimitetin në politika (siç mund të kemi parë në projektet e liderëve të njerëzve për njerëzit)

Qeniet e shtyra në të ngjashmit apo në të tjerë

“Dua të bëhem si Karla Bruni.”

Jam një si ajo, në mënyrën se si jetoj. Në life style.

Parisi i Krishtërimit, e ku Krishtërimi i referohet njerëzve, jo eksluzivisht, i Kishës (si, pra, pushtet absolut)

F833FD12-684C-4C00-A08D-4F620DAB183F

“Si ta bëjmë Kishën pushtet absolut? A është ky konflikt i shek. XXI?”

Parisi i Bel-fazës së momenteve si kujtesë personale, e jo si realitet i ndashëm me qytetin. A aq më pak si frikë e induktuar, e qenësishme vetëm në llogari psikologjisjesh çmendurake.

E8D4C155-8D68-4438-8C6B-495F6C1D8F27-417-0000005A3A713208

Duhet të dua  :

Parisin e filmave, aktrimit; në skenë dhe në jetë, sipas profesioneve

Parisi i letrarëve, i poezisë.

Parisi si poezi, intimitet, mungesë turpi brenda vetvetes, larg narcizit brendashkruar normalitetit të dikujt tjetër. “Mafias” a mashtrimit.

“ GJERMANIA dhe projekti i Botës së bashkuar, si mendim “ në një emërues sërish personal nuk është aspak tipik për elitat, të cilat po, ekzistojnë.

Kur themi gjerman, nënkuptojmë një person të fortë dhe të drejtë.

pexels-photo-785197

Parisi që respekton kë nuk është më në jetë, e që ndez qirinj në Kishë!

Parisi që ia dedikon pagëzimin, kungimin, politikën dhe humorin të gjallëve, sipas kulturës përkatëse

Timen, tënden, tyren, kujt është si mua dhe kujt nuk është si mua

Gay- ve, transeksualëve, njerëzve të spektaklit dhe atyre të rrugës, e të cilët nuk cënojnë të drejtat e secilit

🎵

Lini një koment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Shares