Letrart

Lodrat e seksit që na mësojnë kulturën në shtrat

Nga  | 

“Është në detyrën e çdo partneri të lidhur, të fejuar ose të celebruar të kënaqë partneren e tij në shtrat.”

e thënë kështu, duket sikur detyra dhe detyrimi i çdo gazetari/gazetareje apo shkrueseje, është ta redaktojë këtë.

Në fakt, jo.

💌

As Kush nuk ka detyrimin të plotësojë mangësitë e partnerit ose partneres në shtratin e dëshirave të tij a të saj. A aq më pak  të ndjekë fillin e dinjiteteve komplekse të secilit individ (shpesh të gjallë, por po aq shpesh, edhe jo të gjallë).

Çfarë na ngroh në mungesat tona?

🍔 një sufllaqe, teksa jemi duke lexuar librin tonë të preferuar

🐾 një ledhatim kafshës shtëpiake, në ngadalësitë rutinore të qëndrimit në shtëpi..

E githashtu, e ç’është më e rëndësishmja pozicionimi në numrin që tregon orën në ekranit e celularit tënd (oh privacy, 🙂 📌

‘Shëndeti në një ditë të çelët është vetëkuptueshëm gati, në ndukjen e radhës.’ sipas çdo mashkulli mesatar

Sa e vërtetë është kjo shprehje?

Pse, ndonjëherë, shprehja ‘e egërsisë’ tregon dëshirën për të kaluar në një nivel tjetër qetësie? Sa

të rëndësishme janë kukullat seksuale për të krijuar një kuptim të plotë të kulturës seksuale?

Teksa shohim filmat (edhe të stilit Noir), kuptojmë që harrimi i detyrave fiziologjike mund të na rrëmbejë aq shumë gjatë zgjerimit të diapazonit artistik, sa që arrijmë në përfundimin e patjetërsueshëm se jeta e përditshme i përfshin të gjitha. Edhe kukullat seksuale, edhe lodrat seksuale, edhe proceset e shëndetshme intelektuale.

Turpi dhe shëndeti gjatë këtyre proceseve (që shpesh janë konsideruar si procese zbulimi Talentesh) janë të lidhura me lodrat seksuale (duke filluar me prangat, e duke (mos) u përmbyllur me topin në gojë). Për fat të keq, gjithçka që i përket trupit dhe mendjes, nuk mund të kurohen.. përpos me praninë totale të personit [shërr shërr la femme] në realitetin e tij fizik. Pra edhe “prangat” e kërkojnë këtë kusht. [thoughtful-thoughts]

 

👒

©️ky shkrim i përket gentlewomen & nuk lejohet të shpërndahet në mediume të tjera.

Lini një koment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Shares