E para është fjala

WFH – Puna në rrjet

Nga  | 

Të punosh nga shtëpia ka qenë ëndërr për shumë njerëz. Dhe akoma, një opsion shumë i dëshiruar për disa. Ofroji një introverti ose një personi përtac një punë artizanale, dhe ata do ta shtrëngojnë me të dyja duart.

Duke qënë se kanë ardhur me një paketë benefitesh të cilat janë të vështira për t’u neglizhuar, duke pasur parasysh edhe “kursimet” si edhe, përfitimin në kohë, lista e përfitimeve mund të jetë shumë e gjatë. Start-ups dhe investimet në fushën e teknologjisë përzgjedhin më shpesh punonjës të cilët punojnë vetë. Gjithsesi, të punosh nga shtëpia mbetet një punë e mërzitshme. Grgrgr/ Është detyra e çdo personi që punon nga shtëpia të zgjasë orët e qëndrimit brenda, nëse ka zgjedhur të punojë në /përkthyer për gw

Lini një koment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Shares