E para është fjala

Fugë, Arrati, Gjetje, Rigjetje / Psiko-intervistë

Nga  | 
2603F0E6-72D9-406D-9BEB-C639A4B1FA54

©️•

“Vajzat tona janë më të mira.” thonë mamatë. Vajza ime është imja, e prandaj unë mund t’i drejtohem si të dua unë.

Çfarë më dallon mua, prej dikujt tjetër? 

// your girlfriend .

pse, i ngatërrojmë njerëzit, kur shumë mirë mund t’i njohim? 

sepse nuk e njohim mirë vetveten,. Kërkojmë të jemi të ngjashëm me tjetrin. Ende. Deri sa, të mos kemi lidhje më me kompleksin e Edipit.

pse dikush mund të dojë t’ju fusë në grackë për t’ju prishur punë? 

sepse, egoja shpesh lidhet edhe me njerëzit e afërt të familjes!

Faza më e bukur e jetës? Çfarë mendon për njerëzit të cilët (për)ndjekin në art? 

çasti inferior kur bëhemi njësh me qenien dhe nga ku kuptojmë se të jesh materie kërkon stërmundim. Për të kuptuar, atë 5* që ne e quajme shpirt.

Njerëzit që përndjekin janë sfida!

Çfarë është konkurrenca, domethënë? 

Komunikim

të ndihmosh apo të mos ndihmosh? 

Italia dhe mendimet tona ndihmojnë që të ndihemi më shumë se sa mbretëresha, Që të ndihem më tepër se sa mbretëreshë, në shtëpinë time, në hapësirën time, në telefonin tim, duhet sërish shkëmbimi. Prekja e të mirave materiale që kemi, është gjithashtu e pazëvendësueshme.

pse asnjëherë nuk “vriten” komedianët?

Hmm

sepse janë seksi. Sepse, humori është ai që na bën të jemi të çlirët.

Mamatë janë shumë të mira. Sa kontribut duhet të ketë një baba në jetën e vajzës së tij… ?? 

Babai është ai që ne e kërkojmë. Për djemtë madje, më shumë se sa kushdo. AUDIENCA gjithashtu, është shumë e rëndësishme. Për të qëndruar te ndihma.. që audienca i jep vetëvlerësimit afatgjatë.  (someone like me, nuk është e mundur)

çfarë i jep bukuri, bukurisë femërore? 

kastrimi i ëndrrave të gabuara në kohën e duhur. Pastërtia dhe thjeshtësia. Dashuria. Një grua e dashuruar është e bukur dhe pikë.

Çfarë do të thotë kur gjërat e bukura të jetës nuk i plotësojnë kërkesat tona ? Ku duhet t’i kërkojmë ato? 

Kjo mënyrë personale e të quajturit të gjërave është ajo çka të bën jo simpatik. Sipas këtij konvencioni, padituria, krijon hapësira për dashje. Qëndro atje!

Ëndrrat e të tjerëve në raport me ëndrrat e mia? 

Ëndrrat e mia janë më të rëndësishme. Qenke e keqe! do të thoshte gjyshja nëse do të ishte gjallë.

E dashura e cilit VIP do të dëshiroje të ishe? 

‘ ‘ E dashura e të dashurit tim.

Letrat dhe astrologjia janë një mënyrë për të treguar 

fatin

Që e bëjmë vetë..

Kjo është një situatë e ngjashme me shumë njerëz të tjerë. Kjo nuk do të thotë se nuk jemi, apo nuk mund të jemi Vetvetja sLyy

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lini një koment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Shares