Foto

Aromë gruaje, cikël poezish ©️photography

Nga  | 
CC8522D8-669B-40FF-B127-B4E9697B7CCD

©️/ cherry cherry lady /

aromë gruaje | poezi 

Jada Caja, Tiranë

S’e di…

A ma shpjegon njeri, vlerën dhe ekzistencës e njeriut?!

Kur mbartim pasojat e atyre që bëjmë përditë….

kur njerëzit tanë më të dashur nuk janë më…

nga sot, nesër….

kur një shok/shoqja jonë nuk na flet më nga sot, nesër…

kur ne zihemi dhe shtiremi dita-ditës që njerëz që i duam shumë…

…nuk ekzistojnë më…

kur një i/e dashur nga sot, nesër na lë dhe ne vuajmë dhe vzhdojmë e vuajmë sepse jemi

ende të dashuruar…. “por sërish gjërat janë ftohur”….

Pse?

kur ka njerëz që vuajnë dita-ditëve deri sa i vjen fundi….

Pse? kur trishtohemi dita-ditës sepse na duket vetja të paaftë për të jetuar….

kur mendoj për ata njerëz që kalojnë trauma dhe kanë ende gëzimin për të jetuar….

Pse?

kur e dimë që gjithçka nuk do jetë diell e lumturi…..

dhe në fund asgjë nuk ka vlejtur sepse të gjithë….

E di…. E di… çdo ditë ka diçka të re… diçka të bukur… diçka që të bën të qeshësh dhe diçka që të lumturon…

por gjithsesi, ti pas pak nuk do kujtosh

asgjë… dhe mbase asnjë nuk është e gjitha bardh e zi…

E di….

por sërish, pse?

…kur e dimë se gjithçka një ditë e ka një fund?

🎧


60536064-BEA7-4E06-A935-B672564AC3D5

©️das /


1475B8BA-B8E8-4C15-BBF7-E4893312F176

©️das /


A251D7E3-7619-47D0-A4F9-298EC89C68EA

©️das /


2EF21755-80DF-4BD0-94B6-700D6E2AF6C4

©️das / fundamental rights


6DBA2380-3B73-4B6C-BC9B-0284778D1EF8

©️/ someone like you


D83FD752-C3FA-4619-96E2-B9C1994B6AA3

©️/ 💭


553D0876-07A7-4BAA-A83B-7B695416A7AC

©️/ slyyy


7AC61633-1F7A-4CF0-943D-80FB727464BA

©️/ meditation (about time) I’d like to see nature through the nature, places full of skies winds, strong trees souls who run in the silent space, colors as skeletons of my dreams… / eng


E1527274-87BD-4E4B-8964-23416692A836

ëndrra mother, woman There is someone in our lives every morning, while our eyes open, we swim in a sea full of memories… The light becomes one with her smile, thoughts also. There is someone in our lives, in the morning light, she embraces you with just a look, Time runs through the watches of life just like in the kids portraits It gets one with the only one value loving. I love this human, fathermanly I really love him…! Eng

 

 


CB96C024-615A-4D2E-8111-E8B01F795C84


6B5E0B1B-F1DC-4C9D-9FF5-C967202BF5D2


EE058952-4944-4008-9C1E-939DB49E2CFC


AFC89660-33D8-419C-988B-86DE2B1C5181

She After, sending an sms, she switches off the phone. She, the waking up in the morning with no rings. She, wishes you a happy birfday She, passes a lot of time in the shop She, exchanged smiles with people. She, used to fight and she won equality! Even though, she is aware for the fact she gave another meaning to the family / l She, appreciates you for what you do and for what you don’t do She, became a slave, she sold her body somewhere in Eu, She, prepares you the cofee, you should wash the cup. She, invites you. At the cinema Everytime, a football game is taking place Somewhere She, invites you everytime you want to see stars She, smokes every time you insist for the opposite She, help you to build a wall She, is she. She, read the zodiac, And likes Janis Joplin. She’s your man. friend of your life.


C6FBB6F2-16D1-4D76-BBD9-84DFAF2099DF

Lini një koment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Shares