Letrart

Si, Tirana iu rikthye atyre viteve me brirë!

Nga  | 

🌹

Për t’u treguar qytetarëve të vet se sa e vështirë ka qenë ndërtimi i një partie nga gërmadhat (5 sec to M) dhe për të arritur në një demokraci, e cila, edhe pse ka qenë e brishtë, ka qenë e vërtetë. Për të shmangur rikthimin e pasojave të tmerrshme të asaj kohe, apo për të ndërtuar një qytet snob, i cili i dëmton qytetarët e vet. Pakte që ndryshojnë sipas humorit të Xha- së. Absurdi ka kurorëzuar absurdin dhe ka pjellë dićka, diku. Ndërkaq, trupi dhe truri, së bashku lidhin të paktën njërin prej absurdeve me realitetin. Gjatësia e këtij gjykimi, në këtë rast, mhvaret nga mosvështrimi. Ëndrrat gjithnjë fitojnë, gjithsesi. / 🌿

Lini një koment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Shares