Letrart

Askush si ti, nënë! / Ai.

Nga  | 

Discussions..

Çfarë mund të zëvendësojë shtëpinë dhe çdo ëndërr që lidhet me të, dhe pra, me familjen, përveç se pjesëtarët e saj.

I lost you. Nënë.

Çdo mendim tjetër është jo i mirëpritur, nëse nuk reflekton realitetin tim. Në ato pak apo shumë metra katrorë që më ndërmendin ty, babë!

Baba, ti përfaqëson aneksin, në këtë bosh që është shtëpia.

She hurts.

Nënë, babë, motër, kjo shtëpi është arsyeja që ju du më shumë!

By the way,

This was the last day, of my last cigarette. And this is the truth.

Poetët, kështu e kanë. I urrejnë përkufizimet, por iu pëlqen kujtesa nostalgjike e ditëve, kur shtëpia përfaqësonte edhe anëtarët e saj. Kjo është dita e fundit që pi. Cigaren e fundit.

Ç’vlerë ka çdo ditë pas kësaj?

‘Çfarë misioni ka secili, në mendime dhe perceptimet mbi Joshjen.”

He likes people who suffer.

Prandaj, i dhashë një strategji si ta bënte të vetin. Për vete.

Nanë, baba, dikush po përdor thelbin tim për të zbukuruar thelbe të huaja.

Vujtja është plagë e së shkuarës. Ti, vajzë e shkuar nga mosha! Franca ngadhnjen!

(urge overkill – girl you’ll be a woman soon) 🎧

Lini një koment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Shares