Psikologji

Si të jesh mikesha e vetvetes

Nga  | 

Imagjino të jesh duke qëndruar në një shtrat spitali. Je 93 vjeç. Është vonë. Je vetëm. Mbyll sytë dhe jeta jote nis të zhvillohet përpara syve. Ti e sheh veten tënde si një fëmijë që luan Wiffleball in kopshtin tënd me mikeshën më të ngushtë. Zemra të ndalon, sepse, sapo i ke ngulur sytë tek i dashuri i zemrës. Ashtu sikurse, mendon për fëmijët, që iu përkëdhelin.

Keni vendosur të mos ndiqni pasionin, sepse R, mendon që është një ide jo e mirë. Ja, disa mënyra për të përmirësuar veten

Përmirësoni veten duke përmirësuar dikë tjetër

Nuk do të merrni kurrë atë çka dëshironi nëse nuk e kërkoni

Nëse nuk mëson të luash siç duhet, nuk do të fitosh asnjëherë.

Shumë njerëz janë prirur t’ju lënë në baltë.

Idetë tuaja nuk do të realizohen dot, nëse nuk i komunikoni siç duhet

Askush nuk do të dëgjojë justifikimet tuaja

Nuk mund të jesh i vlerësueshëm nëse nuk ia kupton vlerën dikujt tjetër

Ti je miku i vetes tënde. E të cilën di ta trajtosh

#globalproblems

#localloca

#xxxxxxxx

P.s Information

Lini një koment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Shares