Op-ed

Çfarë duhet të dijë Edi Rama përpara se të vendosë për lojën e tij politike?

Nga  | 

Suksesi mund të krijohet në çdo moshë, ashtu sikurse, edhe historia. 

[🗣🗣🗣🗣🗣🗣 > out.]

(Emri im është Narçiz)

Aleatët janë një aset i çmueshëm.

Situatat mund të ndryshojnë me sekonda vetëm kur ‘karakteret njerëzore dhe sjelljet njerëzore ndryshojnë sipas një plani. Për sundimin, e mendjeve, sidomos!

Problemet, që krijojnë një problem, marrin zgjidhje kur këto zgjidhje kërkohen.

Një shtet kriminal, e i cili i dedikohet krimit nuk mund të jetë një rekord i mirë personal në librin e arritjeve personale të politikanëve shqiptarë dhe atyre të huaj. Politikanë të rinj të botës kanë një filozofi shumë më vizionare dhe reale në raport me të drejtat e njeriut në çdo kontekst dhe marrëdhënie jashtë kontekstesh (privatësi).

Civilizimi gëzon vetëm këtë kod. Move forward.

Tashmë që Shqipëria, është pjesë e Bashkimit Europian, unanimiteti në zgjidhje/zgjedhje të drejtuara negativisht, si ndonjë ndalesë ardhur prej Luciferrit, i përkasin së shkuarës. A mund të jetë legjitim ky negativizëm – në mendje, në fjalë dhe në vepra? Po, por do të prodhonte depresion të përsëritshëm (me pushtetin që do të gëzonte).

Lini një koment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Shares