E para është fjala

Kushtet e relaksit dhe qetësia mendore

Nga  | 

Wow! Të frymëmarrësh duke rikthyer energjinë vitale është fantastike. – Keith

Të marrësh frymë duke shprehur emocione ishte e mrekullueshme, duke ndjerë edhe rrathët e dritës. Hapësira e qetë që kam krijuar e që mund ta kem gjatë gjithë kohës me vete… ishte gjithashtu fantastike. Tensioni eventualisht u ul duke e bërë këtë çast qetësie një eksperiencë të mrekullueshme. – Gabriela

Hapësira brenda freimit ishte e mrekullueshme… gjithçka ishte shumë bukur. – Kathleen

Kaq e mrekullueshme dhe relaksuese dhe kështu qafa ime ndihet shumë më e çlodhur. Faleminderit. – Diane

Është kaq e lehtë, duke vepruar dhe imagjinuar. Wow! – Karmen

Më pëlqen të di se jemi në këtë gjë të gjithë së bashku. Kaq të bashkuar. – Kelly

Ngjyra të mrekullueshme në topa shumëngjyrësh. – Alex

Kanali dhe frekuencat rritën gjendjen prezente dhe ndryshimin në hapësirën përkatëse.

Është shumë bukur të frymëmarr paqe dhe të frymëmxjerr mirësjellje. Pashë ngjyrën e bardhë për mirësjellje dhe ngjyrën blu të qiellit për paqe. Kam bërë shumë përgjatë. U ndjeva krejtësisht e çliruar. – Veronique

Kuptova se ky grup më përfshin në relax. Ndjej gjithashtu sensin e lidhjes brenda rrethit përgjatë globit, dhe prandaj fokusi po përmirësohet shumë. Mendja gjeneron. Mendja gjeneron natyrshëm paqe. Magjia është produkt i mendjes vulnerabël.

Lini një koment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Shares