Frymëzime

Të përballesh me vështirësitë në komunitet

Nga  | 

Kur ndodh një krizë globale për shëndetin, komuniteti mund dhe duhet të jetë më prezent në shërbimet për qytetarët e prekur nga kriza. Prandaj, Kennedy Odede dhe organizata e tij, kanë mbajtur një qëndrim proaktiv për të luftuar me sukses COVID-19 përgjatë Kenya- s. Një grup të rinjsh e shtruan në praktikë këtë ide, duke instaluar 30 lavamanë në të gjithë vendin, për të kontribuar edhe në procese edukative.

Deborah nga Soquel, California ndau me miqtë ritualin e përgatitjes së Shabbat dinner së bashku me familjen e saj. “Ne flasim për mënyrën se si duhet të përballemi me vështirësitë, në kohë të vështira, duke kontribuar në komunitet. Edhe fëmijët e vegjël mendojnë se si mund të ndihmojnë.”

Katie nga Narbeth, Pennsylvania ndau këtë letër të vajzës së saj, Naomi, e cila kishte si detyrë t’i shkruante një punonjësi mjek. Naomi zgjodhi babain e saj, një doktor i sëmundjeve infektive i cili po punon për të luftuar pandeminë.

Lini një koment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Shares