E para është fjala

Debat presidencial 2020

Nga  | 

D862CAC3-6657-4BA3-BA79-A4F81F6AA7DA
🗣
debat presidencial 🗣

D.T

Coronavirusi është problem i Kinës. Të cilët e kanë mbajtur të izoluar. Por duhet të kishte qëndruar vetëm në Kinë. Është tjetër çështje që ky virus u përhap në Europë dhe në Amerikë.

J.B

Unë nuk kam përfituar asnjë gjë nga resurse shtetërore. Ndërsa ky President e ka bërë këtë gjë. Duke qarkulluar miliona nëpër banka.

D.T

Unë i kam parapaguar taksat e mia. Nuk kam asnjë problem me taksapaguesit amerikanë. Askush nuk ka bërë më shumë për komunitetin e zezakëve, ndoshta sa edhe Abraham Lincoln. Jam personi më pak racist në këtë sallë.

J.B

Është sjellë jashtëzakonisht në mënyrë të papërshtatshme me muslimanë, zezakë dhe fëmijë.

D.T

Shumica e këtyre djemve të rinj vijnë në Shtetet e Bashkuara për të shitur lëndë narkotike! Askush nuk i dënon ata.

J.B

Këta emigrantë duan të vijnë në Amerikë sepse nuk shohin e as nuk kanë ndonjë mundësi tjetër. Ata duan të ndërtojnë një jetë, duan të rehabilitohen. Nuk duan të dënohen.

D.T

Pse nuk e bëtë këtë gjë katër vite më parë. Pse predikoni. Unë u largova nga ju, nga Obama sepse bëtë një punë të dobët.

J.B

Karakteri ynë është në rrezik. Vendi ynë është në rrezik. Shiheni këtë situatë me mjaft kujdes.

D.T

Ne jemi në rrugën e suksesit. Suksesi është ajo çka do të na bëjë bashkë.

J.B

“Unë jam një president amerikan! Unë ju përfaqësoj ju të gjithëve. Unë do t’ju jap shpresë të gjithëve, duke zgjedhur shkencën mbi fiction- in.”

Përulësi, Nder, Respekt, Shpresë

Ne do të zgjedhim të ecim përpara. / shqipëruar

Presidenti Donald Trump dhe Melania Trump si edhe kandidati i Partisë Demokratike Joe Biden dhe bashkëshortja Jill Jacobs. / google

Lini një koment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Shares